U bent hier

Kerk&leven, beter bekend als het parochieblad, is het weekblad voor en van de christenen in Vlaanderen. In deze krant vind je wekelijks het plaatselijke nieuws, de aankondiging van de vieringen en alle andere activiteiten.

Maar het is ook een medium om van al het reilen en zeilen van de Kerk in Vlaanderen op de hoogte te blijven. Hoe beleven anderen hun christen zijn, wat drijft mensen om zich in te zetten, welke wegen kiest de kerkstructuur in Vlaanderen?

Op de pagina’s per bisdom staan telkens alle cursussen, lezingen, spirituele activiteiten enz. aangekondigd. En je kan ook wekelijks de lezingen van de zondagsviering nalezen en een beschouwing bij deze teksten.

Klik hier voor een voorproefje.

 

Een abonnement nemen

Wil je voortaan elke week Kerk&leven in je brievenbus ontvangen? Dit kan door de betaling in orde te brengen.

Betaal 65 euro op rekeningnummer BE22 7885 3081 3947, op naam van Drukkerij en uitgeverij Halewijn NV, Halwijnlaan 92, 2050 Antwerpen.Vermeld je naam en adres en bij een nieuw abonnement ook ‘nieuw’.

Voor minder dan 1 euro per week blijf je dus op de hoogte van het reilen en zeilen in onze parochies!

 

Redactieploeg parochieblad

De teksten, foto’s en alle informatie in het parochieblad worden verzameld door de redactieploeg. Bij hen kan je terecht voor het indienen van alle teksten, vragen over de artikels, …

Redactieadres

Heb je een vraag voor de redactieploeg, mail dan naar parochieblad@kerkkleinbrabant.be

 

Klachten

Loopt er iets mis met je abonnement op Kerk en Leven? Heb je deze week je parochieblad niet ontvangen ? Meld dit dan ofwel

-              per mail naar: dienst.parochiebladen@kerknet.be

-              via telefoon op het nummer 03 210 08 30

Zorg steeds voor de adresgegevens en het abonneenummer (de 8 cijfers die boven uw adres staan afgedrukt).