U bent hier

Kerk&leven, beter bekend als het parochieblad, is het weekblad voor en van de christenen in Vlaanderen. In deze krant vind je wekelijks het plaatselijke nieuws, de aankondiging van de vieringen en alle andere activiteiten.

Maar het is ook een medium om van al het reilen en zeilen van de Kerk in Vlaanderen op de hoogte te blijven. Hoe beleven anderen hun christen zijn, wat drijft mensen om zich in te zetten, welke wegen kiest de kerkstructuur in Vlaanderen?

Op de pagina’s per bisdom staan telkens alle cursussen, lezingen, spirituele activiteiten enz. aangekondigd. En je kan ook wekelijks de lezingen van de zondagsviering nalezen en een beschouwing bij deze teksten.

Klik hier voor een voorproefje.

 

Een abonnement nemen

Wil je voortaan elke week Kerk&leven in je brievenbus ontvangen? Dit kan door de betaling in orde te brengen.

Betaal 50 euro op rekeningnummer BE25 7340 5051 5282, op naam van SON VBM Afdeling Klein-Brabant.Vermeld je naam en adres en bij een nieuw abonnement ook ‘nieuw’.

Ofwel door cash te betalen in het secretariaat, Kardinaal Cardijnplein 7, 2880 Bornem of Beiaardhof 3 B001, 2870 Puurs-Sint-Amands. 

Prijzen 2023

De prijs voor een jaarabonnement is 50 euro. Voor minder dan 1 euro per week blijf je dus op de hoogte van het reilen en zeilen in onze parochies! Is het jaar reeds begonnen en wil je je dan abonneren, dan betaal je minder. Contacteer hiervoor het secretariaat.

 

Redactieploeg parochieblad

De teksten, foto’s en alle informatie in het parochieblad worden verzameld door de redactieploeg. Bij hen kan je terecht voor het indienen van alle teksten, vragen over de artikels, …

Redactieadres

Heb je een vraag voor de redactieploeg, mail dan naar parochieblad@kerkkleinbrabant.be

 

Klachten

Loopt er iets mis met je abonnement op Kerk en Leven? Heb je deze week je parochieblad niet ontvangen ? Meld dit dan op het secretariaat. Zij doen voor jou het nodige.